Ja has actualitzat la teva App? A 9habitat et recomanem que ho facis! Passa’t a la versió 6.3

En aquesta nova versió l’usuari pot aconseguir més seguretat i control sobre els seus dispositius, així com algunes novetats. I ja saps que sempre és important disposar de la última versió de les Apps. T’ho posem fàcil….pots fer-ho des d’aqui:

google-play-button appstore-button

Loxone t’ho posa més fàcil que mai! Pren el control de casa amb la més potent de les Apps sobre Smart Homes. Des de la il·luminació o la calefacció fins l’àudio o el sistema d’alarma. Activa el clima de camí a casa des del Smartphone o activar diferents escenes des del sofà. A continuació els principals punts que incorpora la Loxone Smart Home App totalment gratuïta.

loxone-app-6.3

* TOTES LES FUNCIONS D’UNA SMARTHOME EN UNA APP

Persianes automàtiques, controlador del clima intel·ligent, zones de música, sistema d’alarma, gestor d’energia, alarma d’incendis, gravadora de tasques, informació meteorològica, etc. Ara la nova versió et permet controlar de manera més exhaustiva els teus tendals.

loxone-app-6.3-awning-e1460559970968* EDITA ELS TEUS FAVORITS DES DE LA APP

Pantalla d’inici de l’App personalitzable i així trobaràs els teus favorits ràpidament.

* NOTIFICACIONS PUSH

Notificacions immediates sobre els esdeveniments de casa que configuri.

* MODE HABITACIÓ (per Tablets)

Pantalla amb les principals opcions de control de l’habitació. Ara podràs trobar la visualització de les característiques per capes. Podràs utilitzar la teva App d’una manera més còmode

* NFC SMART TAGS  I CODIS QR

Generar NFC Smart Tags i codis QR per activar característiques a l’instant. Omple la casa d’etiquetes intel·ligents amb la tecnologia NFC. I activa de forma intel·ligent i ràpida tots els teus preferits: música, escenes, llums, tendals, etc..en definitvia els NFC Smart Tags fan de casa teva un espai divertit i reconfortant. Mira el vídeo Loxone NFC Smart Tags

Loxone-NFC-Smart-Tags-10

Loxone Smart Home

El sistema Loxone Smart Home pot fer que la casa pensi per vostè. Sap que quan surt de casa ha d’activar el sistema d’alarma, baixar certes persianes, apagar tots els llums … El Miniserver de Loxone representa el cervell de la llar, en el qual es van comunicant tots els components com si fossin el sistema nerviós. Aquí apareix la intel·ligència. Tots els diferents components de casa com la calefacció, l’aire condicionat, les persianes, llums, interruptors, estan Inter comunicats entre si, de manera que quan la casa s’adapta al seu horari, a les seves escenes definides, tots els components interaccionen. Gràcies a les Apps, tot aquest control el té des del Smartphone o Tablet.