• by Transposh - translation plugin for wordpress
https://n9.cl/p5qrux

Municipalia2023

3 / 10 / 2023 / 0 comments

Municipàlia és la fira biennal més important del sector i un referent per als ajuntaments que troben en aquest espai les millors solucions per a la gestió municipal. És el punt de trobada indispensable per conèixer les propostes més innovadores i eficients amb una gran àrea d'exposició de les empreses líders del sector i amb espais per compartir experiències, reptes actuals i coneixements en conferències, jornades i missions internacionals. Gràcies a aquest intercanvi, es genera un impuls per transformar els temes que preocupen als gestors municipals en solucions i una millor presa de decisions creant ciutats més eficients, intel·ligents, segures, sostenibles i humanes per millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

 

Ens hi trobareu del 17 al 19 d'octubre a Fira Lleida. 

Pavelló 1 estand 137

Per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres.

Versió Online:

https://n9.cl/p5qrux

Invitació:

https://forms.firadelleida.com/municipalia2023/ca/Register/RegisterPage/RegistroVisitante?InvitationGuid=5519D9D9-1C09-47AA-B55E-C2BB6C587BDF

 

 

 

Showroom

24 / 08 / 2023 / 0 comments

9habitat ja disposa de showroom!

Hem actualitzat la nostra oficina de Centelles (Barcelona) per tal d'oferir als nostres clients, la possibilitat d'endinsar-se en una smart home.

Podràs conèixer el producte de primera mà, poder jugar amb ell i t'explicarem tot allò que vulguis saber per tal de poder executar el projecte.

Et mostrem alguna imatge del nostre showroom.

No dubtis a contactar amb nosaltres i vine a gaudir d'una experiència que et sorprendrà.

ESTALVI ENERGÈTIC ALEO

24 / 08 / 2022 / 0 comments

La tecnologia de l’AEO permet aplicar al detall el nou decret estatal d’estalvi energètic.

Entre els 122 equipament automatizats a dia d’avui a la comarca d’Osona, trobem l’automatizació d’escoles, residències, casals de gent gran, ajuntaments, teatres, entre d’altres. Això permet tenir el control en temps real de cada centre i poder-se adapatar a les necessitats que tenen al dia a dia.

 

 

EDIFICI DE LA CREU ROJA A BARCELONA

16 / 06 / 2019 / 0 comments

Flexibilitat. Un concepte clau per dissenyar i adaptar el control a les necesitas de l’edifici.

9 Habitat Intel·ligent, Platinium Partner de Loxone, ha planificat i excutat el projecte, oferint al client tenir el màxim control de l’edifici …. segueix