Showroom

24 / 08 / 2023 / 0 comments

9habitat ja disposa de showroom!

Hem actualitzat la nostra oficina de Centelles (Barcelona) per tal d'oferir als nostres clients, la possibilitat d'endinsar-se en una smart home.

Podràs conèixer el producte de primera mà, poder jugar amb ell i t'explicarem tot allò que vulguis saber per tal de poder executar el projecte.

Et mostrem alguna imatge del nostre showroom.

No dubtis a contactar amb nosaltres i vine a gaudir d'una experiència que et sorprendrà.

ESTALVI ENERGÈTIC ALEO

24 / 08 / 2022 / 0 comments

La tecnologia de l’AEO permet aplicar al detall el nou decret estatal d’estalvi energètic.

Entre els 122 equipament automatizats a dia d’avui a la comarca d’Osona, trobem l’automatizació d’escoles, residències, casals de gent gran, ajuntaments, teatres, entre d’altres. Això permet tenir el control en temps real de cada centre i poder-se adapatar a les necessitats que tenen al dia a dia.

 

 

EDIFICI DE LA CREU ROJA A BARCELONA

16 / 06 / 2019 / 0 comments

Flexibilitat. Un concepte clau per dissenyar i adaptar el control a les necesitas de l’edifici.

9 Habitat Intel·ligent, Platinium Partner de Loxone, ha planificat i excutat el projecte, oferint al client tenir el màxim control de l’edifici …. segueix

PRIMER PLATINUM PARTNER DE LOXONE A ESPANYA

23 / 03 / 2016 / 0 comments

Ja és oficial i avui és notícia!:

Ja Som el primer PLATINUM PARTNER DE LOXONE a Espanya!

erster-loxone-platinum-partner-v2

Platinum Partner és la categoria i el grau més elevat que poden assolir els professionals socis de Loxone. Aquesta distinció rebuda és el resultat d’anys de treball i una garantia d’experiència en projectes Loxone Smart Home.

Projectes d’èxit com la promoció de cases domotitzades a Sant Andreu de Llavaneres, la nostra participació en el projecte Desendolla’t del Consell Comarcal d’Osona, projectes de col·laboració amb ajuntaments per l’eficiència i control energètic i com no, també varis projectes individuals de cases particulars domotitzades, entre d’altres….avalen la nostra professionalitat i experiència. I tot gràcies a Loxone, un referent en la tecnologia SmartHomes a nivell Europeu i una marca amb qui nosaltres hem volgut confiar des del començament i que ofereix seguretat, confiança, confort i estalvi energètic gràcies a un innovador sistema i uns productes i materials d’excel·lent qualitat.

Gràcies a Loxone i gràcies a tots els nostres clients per fer-nos confiança!

Desitgem seguir junts i compartir molts projectes molts anys més!

L’equip de 9habitat intel·ligent.

logo-9habitat

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN CENTRES EDUCATIUS

22 / 07 / 2015 / 0 comments

L’Agència Local de l’Energia d’Osona (ALEO) té com a objectiu promoure l’estalvi energètic i les energies renovables en diferents àmbits. 9habitat ha tingut l’oportunitat de col·laborar dins d’aquests projectes.

Un dels últims projectes és el “Desendolla’t”, el qual ha aconseguit resultats molt interessants. Els objectius principals són millorar l’eficiència energètica dels centres educatius públics. A més, de forma paral·lela, ofereixen un programa de formació i de suport tècnic a aquests centres per reduir els seus costos en un 20-30%.

Els centres a part de reduir l’impacte energètic i ambiental, també estanb tenin un increment dels ingressos

 

Font: Loxone

 

PRIMERS PARTNERS GOLD DE LA PENÍNSULA IBÈRICA

19 / 03 / 2015 / 0 comments

El nostre compromís amb Loxone comença a donar els seus fruits; ens ha estat assignada la categoria de partener Gold, els primers a la Península Ibèrica.
Estem molt satisfets per aquest reconeixement, seguirem lluitant i creixent amb Loxone.

Més informació: Loxone

“Experiències d’estalvi energètic al món local”

12 / 03 / 2015 / 0 comments

El nostre Director Tècnic, Albert Agustí, va tenir l’oportunitat de participar en el taller “Experiències d’estalvi energètic al món local” que es va fer el passat 12 de març a través de la plataforma Youtube. L’Albert va parlar sobre el Control Energètic Eficient d’edificis públics. No us perdeu els vídeo!