CÀMERES WEB

IMATGES A TEMPS REAL

Les pàgines web dels municipis, de les associacions de comerciants, necessiten incrementar el nombre de visites per tal d’assegurar-se el seguiment de la població.

Els habitants s’estimen el seu poble o ciutat. Si temporalment estan lluny geogràficament o si són habitants de segona residència, els agrada sentir-se a prop i volen estar pendents de quin temps hi fa, de veure l’ambient…

La idea és poder oferir una imatge i vídeo en temps real de què està passant en el poble o en un espai determinat.

En accedir a la pàgina web de l’ajuntament o de l’associació de comerciants, apareix una foto estàtica però presa en aquell mateix moment, oferint ja d’entrada una imatge en temps real del lloc d’interès. Al fer clic sobre la imatge, apareix una nova finestra del navegador amb el vídeo en temps real de què està captant la càmera.

No qualsevol imatge és vàlida, estudiem quin és el millor lloc, tenim en compte aspectes com la llum, l’òptica adequada, la profunditat de la imatge, el nivell de detall a aconseguir…

Disposem dels coneixements i mitjans per fer aquest tipus d’instal·lacions, ens encarreguem de fins a l’últim detall, des de buscar el millor lloc a visualitzar fins a enllaçar a la xarxa del consistori les càmeres i col·laborar amb els administradors de les webs per la publicació de les imatges.

Algunes de les nostres experiències: