CLAUS INTEL·LIGENTS

CONTROL DE L’ACCÉS

Buscant la millor solució de control d’accés mitjançant claus intel·ligents.

iLOQ S5 – Sistema de gestió d’accessos per Ajuntaments

  • Una única clau intel·ligent per tots els accessos
  • Funcionament sense piles o bateries en claus i cilindres. Sistema únic d’autoalimentació.
  • Ordre en la gestió de claus i espais
  • Transmissió de dades entre claus i dispositius (D2D)
  • Control absolut d’entitats i usuaris externs a l’ajuntament
  • Restricció dels accessos a dependències municipals per usuaris no autoritzats

Documents:

iLOQ_S5_Presentació

iLOQ_S5_Gestió d’equipaments municipals


BlueCompact – Residencial

blueCompact és la solució ideal per a cases particulars, segones residencies, apartaments, allotjaments turístics, oficines i espais coworking, etc… Aquest és un format més senzill d’utilitzar i d’instal·lar. El sistema aporta total seguretat i informació d’entrades i sortides des de la App. La informació mai està al núvol, sinó que és el propi administrador qui disposa i gestiona tota la informació: autoritzacions d’entrades, anul·lacions de claus perdudes, registre de les entrades i sortides.

BlueSmart – Professional

Amb BlueSmart, Winkhaus presenta l’última generació en sistemes de gestió d’accés electrònic.

La seva potent tecnologia permet controlar complexos sistemes de tancament de forma centralitzada i transmetre dades de manera descentralitzada.

Una gran comoditat i alta rendibilitat respecte a costos són les característiques d’identitat d’aquesta innovadora tecnologia que ofereix solucions per edificis de qualsevol mida.

El sistema guarda els diferents permisos d’accés en el validador online. Al començament de la jornada, cada treballador descarrega el seu perfil d’usuari actualitzat en el validador la seva clau BlueSmart. Els nous permisos o bloquejos d’accés es poden comunicar així en poc temps. La informació rellevant pel control del sistema, com per exemple l’estat de les piles de cada cilindre o la recepció d’ordres de les claus, es registra en el servidor central gràcies a un procés de
monitorització.

Les claus dels treballadors es fan servir com a transmissores de la informació, per exemple, comunicar el permís d’accés personalitzat o un canvi en un perfil d’usuari dins del sistema. En cada procés de tancament de l’edifici, l’empleat transmet les dades existents de la seva clau als cilindres de tancament pertinents. La informació es transfereix de forma descentralitzada i sense haver de programar cada cilindre de tancament dins de l’edifici. La transferència de dades es fa sense la necessitat de tenir els cilindres connectats a la xarxa local de l’edifici. Amb el procés de monitorització, l’administrador detecta que l’ordre de bloqueig s’ha transmès realment.