Associació de comerç i turisme de Camprodon

PROJECTE
L’associació de comerç i turisme de Camprodon volia incrementar les visites de la web i sobretot, fer que els visitants es decideixin a visitar la ciutat. És per això que van decidir instal·lar una càmera web en un dels punts més emblemàtics de la ciutat, fent d’aquest, un aparador virtual.

D’aquesta manera tots els esdeveniments socials que passin en aquest punt podran ser vistos a temps real per altres persones a través de la xarxa. Ara els seus habitants o bé, les persones que tenen segones residències o simplement vulguin passar un cap de setmana a Camprodon podran consultar el temps exacte que fa en aquell moment. Així doncs, el que aconseguim és augmentar de les visites de la web.

Ara ja poden retransmetre en directe un esdeveniment d’interès popular a través d’internet, un esdeveniment esportiu, una activitat escolar o esportiva que permeti als pares o familiars seguir en directe l’esdeveniment a milers de quilòmetres.

En accedir a la pàgina web  de l’associació de comerciants apareix una foto estàtica però que ha estat feta en aquell mateix moment, per tant, ja ens dóna una imatge en temps real del lloc d’interès. En fer clic sobre la imatge, apareix una nova finestra del navegador amb el vídeo en temps real de què està captant la càmera.

  • Imatges a temps real 
  • Increment visites web 
  •  Incentiu pels visitants