• by Transposh - translation plugin for wordpress

EDIFICI GUARDIA URBANA CIUTAT VELLA (Barcelona)

Objectiu del projecte:

EL Principal objectiu d'aquest projecte consisteix a controlar el clima dels diferents espais (despatxos, zones comunes, zones de reunió, sales de conferències, etc).

Al ser un edifici on també tenim vestidores per al cos de policia, requeria el control de l'ACS.

Un aspecte també molt important, és el control la ventilació de l'edifici i garantir uns nivells correctes de CO₂ i humitat.

Com molts edificis públics avui dia, requereixen de tenir el control dels consums energètics de les màquines de producció de clima, ACS i del sistema de renovació d'aire.

Un altre objectiu era el control i el registre d'incidències i alarmes tècniques.

Solució:

La solució per a controlar cada espai de la instal·lació va passar per la instal·lació del Touch Flex de Loxone, per a poder tenir el control sobre la temperatura i les velocitats dels fancoils de cada espai.

En aquest cas controlem una maquina encarregada de la producció del clima, una altra màquina per a la producció de l'ACS i fins a 5 recuperadors d'aire per a tot el sistema de renovació de l'aire de l'edifici. El control de totes aquestes màquines es fa mitjançant una integració per modbus RTU.

Per a poder tenir els consums de la producció de clima, ACS i de les màquines de renovació d'aire, es va fer mitjançant analitzadors de xarxa en cadascuna d'aquestes.

En un edifici com aquest, també és molt important la gestió de les alarmes tècniques, podent d'aquesta manera informar els equips de manteniment de qualsevol error o anomalia detectada en els sistema integrats i controlats.