• by Transposh - translation plugin for wordpress

PROMOCIÓ DE 40 PISOS AL CARRER RÀFOLS (Barcelona)

 

Promoció residencial C/ Ràfols - Barcelona

Objectiu del projecte:

Els objectius principals en aquest projecte era el control del sistema de aerotèrmia per a la producció d'ACS i de la climatització.

Un altre aspecte important per a un estalvi energètic era el control d’un equip de renovació d'aire.

No menys important avui en dia, era la instal·lació del carregador de vehicle elèctric en totes les places dels habitatges.

Integració amb sistema de seguretat per a d'aquesta manera saber l'estat del pis en tot moment.

Gestió d'alarmes tècniques i d'intrusió i poder-les gestionar des de consergeria de cada comunitat, amb visualització SCADA de l'estat de cada pis.

Solució:

Integració mitjançant modbus RTU amb l’hidrokit per a poder controlar tota la gestió de l'ACS i de la producció de la calefacció i la refrigeració.

Actuació sobre les electrovàlvules dels fancoils, comportes motoritzades de conductes d'aire en habitacions, vàlvula de tres vies pel funcionament per a fancoils o terra radiant, vàlvules del terra radiant, etc.

Control de la màquina de renovació de l'aire segons paràmetres d'humitat i CO₂ del pis.

Control del carregador del vehicle elèctric, utilitzant també les lectures de consum totals del pis i del carregador mitjançant mesuradors de xarxa, per a fer la gestió amb un gestor de càrregues, poder saber el consum total o excedit del pis.

Connexió mitjançant RS485 per a la integració amb el sistema de seguretat grau 2 conectable a CRA.

Enllaç dels miniservers dels pisos, per comunitat, amb el de consergeria mitjançant bus Tree, per a poder fer el control de les alarmes tècniques i d'intrusió des de consergeria.