• by Transposh - translation plugin for wordpress
Control Residencial

SMARTHOME

Smart Home

- Automatització d'habitatges per convertir-los en intel·ligents i ECO-Sostenibles.

- Control físic d'instal·lacions mitjançant hardware Loxone

  • Propietaris dels habitatges que busquen el màxim confort i estalvi energètic a un preu raonable. 
  • Immobiliàries que disposen d'actius desocupats i necessiten monitoritzar el seu estat en temps real per minimitzar la seva devaluació i per poder programar amb tranquil·litat visites de possibles compradors.
  • Propietaris que lloguen habitatges i els interessa monitoritzar-los per minimitzar la seva devaluació, subcontractar-ne els serveis, gestionar-ne l'accés...
  • Lloguer vacacional per el control d'accés, control clima, il·luminació, etc
  • Hotels, apartaments, hostals, etc per la gestió de les habitacions (reserves, accés, clima, il·luminació, seguretat...)

Exemple de Casos Pràctics:

Casos Pràctics Loxone

Audio Multiroom

La música ens relaxa, ens diverteix i ens acompanya en moments especials o en situacions quotidianes. Gaudir de la música a casa o en l'oficina ens permet estar més a gust. Opcions com despertar-se amb la teva cançó preferida, escoltar música relaxant en el bany, treballar amb música que permeti concentrar-se o utilitzar qualsevol so que ens agradi com a timbre de casa són algunes de les funcions que podem fer en la Smart Home o Smart Building

Il·luminació

La il·luminació intel·ligent proporciona la llum adequada en el moment i lloc necessari. Les llums poden activar-se amb sensor de moviment i en dependència del nivell de lluminositat. A més, la intensitat es regula automàticament ajustant-se a la necessitat de cada situació.
La il·luminació té un gran impacte en el confort i benestar de les persones, ja sigui en cases, oficines, restaurants, comerços… A través de la combinació de diferents tipus de llums, es creen ambients adequats per a cada lloc. En Loxone, facilitem el control de la il·luminació intel·ligent i es permet la integració de qualsevol lluminària en qualsevol tipus de projecte.

Climatització

Protecció pensant en tots els agents de la llar
Durant la nit, mentre tots dormen, la *Smart *Home vigila que tot funcioni correctament. Supervisa si algú vol entrar a casa sense autorització, detecta si hi ha una fugida d'aigua, si es detecta fum. Davant qualsevol esdeveniment inesperat o incidència, la casa reacciona per a alertar a les persones que es troben en ella.
L'interessant és que aquestes funcions es realitzen amb components ja instal·lats en l'habitatge.

Seguretat

Quan el control de la climatització és automàtic, els sistemes treballen per a oferir la temperatura correcta a qualsevol hora del dia, i l'usuari no ha d'anar ajustant els valors, ni preocupar-se per la qualitat de l'aire o la humitat. La Smart Home o Smart Building s'ocupa d'això de manera eficient.

Ombrejat

En Loxone, l'automatització de les persianes i altres elements de protecció solar com a tendals, persianes venecianes o cortines, és clau. Proporcionen un ombreig automàtic que ajuda a l'eficiència energètica, a més d'incrementar la seguretat i privacitat.

Accés

Amb la nostra App gratuïta de *Loxone per a telèfons intel·ligents, tauletes i PC, pots controlar l'accés al teu edifici de manera fàcil i segura. Gestiona usuaris, assigna permisos d'accés o comprova qui està davant de la teva porta quan estiguis fora de casa.

Jardí i Reg

El reg intel·ligent funciona de manera automàtica, s'activa únicament quan és necessari i més eficient. D'aquesta manera, s'aconsegueix un ús òptim dels recursos estalviant aigua i energia.
El reg intel·ligent té en compte el nivell d'humitat i el pronòstic del temps per a no encendre's innecessàriament, només quan no ha plogut suficient o no s'esperen pluges.

Piscina i Sauna

El control i manteniment de la Smart Pool i sauna amb Loxone permet minimitzar el temps que destines al fet que estiguin en bones condicions. Accés remot, tasques de manteniment com filtrat o retrolavado, control parental i molt més.

Descobreix les funcions que pots automatitzar per a la teva Smart Pool amb Loxone.

Eficiència Energètica

L'eficiència energètica és l'ús eficient de l'energia, és l'objectiu de reduir la quantitat requerida. El sistema intel·ligent *Loxone automatitza funcions com la calefacció, persianes i il·luminació, la qual cosa permet evitar el consum innecessari i sempre tria l'opció més econòmica.